X

Двигун Nissan Altima пробив стіну другого поверху будинку (відео)

Блок двигателя вырвало от удара во время смертельной аварии в Массачусетсе

Днями в американському Белчертауні, штат Массачусетс, сталася смертельна ДТП за участю Nissan Altima. 19-річний водій, який намагався втекти від поліцейських, загинув на місці. Як повідомила прес-служба місцевого відділення поліції, Nissan Altima не зупинився на вимогу поліцейських й продовжив рух на червоне світло.

Молодий водій не зміг проїхати лівий поворот та виїхав на мульчовану підстилку. В результаті автомобіль підкинуло в повітря і він врізався в кам’яну стіну будинку, а потім у дерево та ліхтарний стовп. Під час польоту Nissan Altima зачепив Buick Envision 2020 року та Jeep Wrangler 2023 року, припаркований на сусідній під’їзній доріжці.

Удар був настільки сильним, що у «Ніссану» відірвало двигун. Вилетівши з автомобіля, він пробив цегляну стіну будинку, що знаходиться за шість будинків нижче місця аварії, та приземлився у ванній кімнаті на другому поверсі. Нащастя ніхто з мешканці не постраждав. Але інспекція з будівництва визнала будову непридатною для подальшої експлуатації.

У салоні Nissan поліцейські виявили пивні банки та підроблене посвідчення особи штату Вермонт. Чи був водій п’яний, з’ясується під час розтину.

Читайте також:
Видовищна аварія: Nissan GT-R перекинувся на трасі 11 разів (відео)