X

Джастін Бібер похвалився унікальним арт-каром Porsche 968 L’Art

Родстер изготовлен в единственном экземпляре

Джастіна Бібера часто асоціюють із незвичайними автомобілями. Наприклад, у його колекції футуристичний Rolls-Royce Wraith, побудований для співака каліфорнійським тюнером West Coast Customs.

Схоже, в колекції Бібера з’явилася ще одна унікальна «дводверка» — єдиний у світі родстер Porsche 968 L’Art. Фото автомобіля Джастін опублікував у Instagram.

Porsche 968 L’Art — результат співпраці Porsche та французького модного лейблу L’Art de L’Automobile. Презентація арт-кару відбулася у жовтні 2021 року в рамках Тижня моди у Парижі. Основою для нього став серійний Porsche 968, якому того року виповнювалося 30 років.

Процес його перетворення на унікальний родстер зайняв 18 місяців. Автомобіль позбавили м’якого даху та переробили задню частину кузова у стилістиці класичного Porsche Speedster. Нові задні ліхтарі прикрашені написом «KAP» на честь засновника L’Art de L’Automobile Артура Кара. Кузов забарвили у спеціально розроблений для цього проєкту відтінок зеленого.

У салоні родстера встановлені спеціально виготовлені спортивні сидіння Recato, обтягнуті зробленою на замовлення шкірою ECCO Leather EL3. На приладовій панелі — унікальний годинник TAG Heuer.

Вартість Porsche 968 L’Art так і залишилася загадкою. Враховуючи таке поєднання унікальних елементів та ексклюзивність автомобіля, цінник немаленький.

Читайте також:
Porsche готує новий 911 Speedster (фото)