X

Джастін Бібер потрапив у “чорний” список Ferrari

Итальянская марка запретила певцу покупать свои спорткары

Ferrari внесла Джастіна Бібера в список небажаних клієнтів. Співак порушив негласний “етичний кодекс” для власників спорткарів італійської марки. Він стосується ставлення до автомобіля, публікацій в соціальних мережах і деяких інших моментів.

Причиною опали Бібера стало “удосконалення” Ferrari 458 Italia, одного з приблизно 1200 випущених компаній в 2009-2015 роках. У 2016 році тюнери каліфорнійського ательє West Coast Customs встановили на купе кузовний обвіс Liberty Walk і 20-дюймові колісні диски Forgiato Dieci-ECL. Кузов спорткара обклеїли блакитною плівкою Forgiato Blue, а в салоні з’явилася дорога аудіосистема.

 

Але, схоже, останньою краплею став не сам тюнінг, а то що співак забув, де залишив автомобіль. Тільки через три тижні спорткар був знайдений детективами біля готелю Montage в Беверлі-Хіллз. Галас у пресі навколо цього інциденту дуже не сподобався Ferrari.

У 2018 році Бібер продав тюнінгований Ferrari 458 Italia на Barrett-Jackson Auction за 434,5 тисячі доларів. Але купити новий він вже не зможе. В аналогічній ситуації опинилися репери 50 Cent і Tyga, актор Ніколас Кейдж, боксер Флойд Мейвезер-молодший, фотомодель Кім Кардашьяні і кілька інших знаменитостей. Всі вони, на думку виробника, погано ставилися до своїх Ferrari.

Читайте також:
Lamborghini, Ferrari и Continental уходят из России