X

Єдиний у своєму роді: дивний суперкар Caterham від дизайнера з F1 виставили на продаж

На сайті Catawiki виставили на продаж спорткар Caterham CSR GT, який був розроблений дизайнером команди Sauber F1 і існує в єдиному екземплярі.

Автомобіль має дуже неординарний вигляд. У нього оригінальний дизайн кузова, де дах є частиною дверей, а колеса прикривають роздуті арки. Довгий капот та широкі вікна, заднє з яких виконане у формі дуги. Круглі фари та тонкі вертикальні задні ліхтарі.

Повідомляється, що основою цієї моделі став Caterham CSR 200 2009 року випуску. Конверсію здійснила швейцарська компанія H.M.C. Helvetic Motor. Елементи кузова машини вони виготовили зі склопластику та вуглецевого волокна. Також тюнери перекроїли інтер’єр моделі, а саме панель приладів, зробивши її зручнішою.

Силову установку спорткара фахівці міняти не стали. Тобто у рух його наводить 2,3-літровий чотирициліндровий двигун Ford Duratec потужністю 203 к.с., який працює в парі з 5-ступінчастою механічною коробкою передач. Пробіг цього автомобіля складає 8365 км. Торги завершаться сьогодні, 2 листопада. На момент написання статті ставка становить 34 990 євро.

Читайте також:
У США розбили перший електричний Hummer: рідкісний биток вже на аукціоні