X

Електричний Hyundai Kona дебютував зі збільшеним запасом ходу (фото)

Hyundai представила електричний кросовер Kona Electric для американського ринку. Він відрізняється більш аеродинамічною зовнішністю з чистими формами та витонченою світлодіодною оптикою.

У електромобіля скульптурні колісні арки, як у Ioniq 5, активна решітка у передньому бампері, яка покращує охолодження, і коефіцієнт лобового опору 0,27. Kona приріс у розмірах у порівнянні з попередником і тепер досягає в довжину 4356 мм (+150 мм), ширину – 1826 мм (+25 мм) та висоту – 1580 мм. Об’єм багажника становить 722 літри.

В оснащення салону включили величезний екран, який поєднує цифрову приладову панель і мультимедійну систему. Також з’явилося фонове підсвічування та покращені матеріали в обробці кабіни.

Читайте також:
Нові Hyundai Santa Fe, Kia Sorento та Hyundai Grandeur підключать до розетки

Оновлений конкурент Chevrolet Bolt EV повчив батарею на 64,8 кВтг, що забезпечує запас ходу до 419 км. Кросовер стандартно поставляється з одним електродвигуном потужністю 133 або 201 к.с. У продаж на ринку США оновлений Kona Electric надійде наприкінці цього року. Вартість моделі починається від 33 500 доларів (без урахування податків та зборів).