X

Електричний Mercedes C-Class виїхав на тести у новому образі (фото)

Mercedes-Benz працює над електричним седаном C-Class. Прототипи моделі виїхали на тести, де й потрапили до об’єктивів фотошпигунів.

Судячи зі знімків, електрокар піде стопами EQE та EQS. У нього обтічний кузов з плавними лініями, похилий дах з панорамним склом, широкий капот і похиле вітрове скло. Фари тимчасові, тож судити про їхню форму поки що зарано. Бампер з великим повітрозабірником виглядає дещо інакше. Можна відзначити вбудований задній спойлер і дверні ручки, встановлені врівень.

Фотошпигунам вдалося заглянути до салону тестового мула. Тут великий екран займає майже всю ширину передньої панелі. Він поєднує у собі цифрову панель приладів і мультимедійну систему. Решта обладнання як у паливного седана. Можливо, розширять список систем допомоги водієві.

Читайте також:
Представлено 680-сильний Mercedes-Benz C-Class і це гібрид

Наразі про силову установку електричного C-Class інформації немає. Відомо, що його побудовано на новій платформі MB.EA замість модульної архітектури MMA, яка лежить в основі CLA. Це передбачає, що модель буде більш просунутою, хоча подробиці зараз туманні.