X

Електричний Mini Aceman помітили на тестах у яскравому камуфляжі (фото)

Компактний Mini Aceman продовжує проходити випробування. Цього разу прототип моделі вивели на дороги у спеку, де його й помітили фотошпигуни.

Серійна версія електричного хетчбека майже повністю повторює представлений у 2022 концепт. У нього аналогічна форма кузова, високий капот, повністю закрита решітка радіатора, великі фари у формі шестикутника і бампер з масивним повітрозабірником.

На прототипі встановлені легкосплавні диски великого діаметру з подвійними спицями, а колісні арки обрамляють кутасті накладки. Задні ліхтарі отримали світлодіодну графіку Union Jack, характерну для всієї лінійки Mini. Також можна побачити великий дифузор на задньому бампері.

Читайте також:
Електричний Mini навчився говорити із власником внутрішнім голосом

Очікується, що у базовій версії Mini Aceman пропонуватиметься з одним електромотором потужністю 181 к.с. Запас ходу 300 км забезпечить батарея на 40 кВтг. Також буде доступний двомоторний варіант на 215 к.с., який зможе проїжджати на одному заряді до 400 км. Офіційно презентувати новинку планують наприкінці цього року, а у продаж електрокар надійде на початку наступного.