X

Електричний пікап Rivian R1T врізався в піцерію в Лос-Анджелесі

За рулем пикапа находился актер Алан Рак

Американський актор Алан Дуглас Рак, номінант премії «Еммі», зірка серіалів «Спадщина» та «Вихідний день Ферріса Бьюллера» став винуватцем дивної аварії. Увечері 31 жовтня він зупинився на перехресті на червоне світла світлофора, але раптово його електропікап Rivian R1T рвонув уперед. Протаранивши декілька автомобілів, що стояли попереду, пікап актора врізався в стіну найпопулярнішої голлівудської піцерії Raffallo’s Pizza.

Сам актор не постраждав, але без жертв не обійшлося. Одна людина відправлена до лікарні. Хто це, водій одного з чотирьох зачеплених пікапам Рака автомобілів чи відвідувачів піцерії не уточнюється. Як повідомив представник пожежної служби Лос-Анджелеса, отримані ним травми не серйозні. Деякий час піцерію також буде закрито.

Зі слів Рака, він так і не зрозумів, що сталося. Офіційно причину такої дивної аварії ще не озвучено. Але поліція Лос-Анджелеса вважає, що 67-річний актор перебував у стані алкогольного чи наркотичного сп’янінням. Рак називає таку заяву правоохоронних органів «невіглаством».

Читайте також:
Аварія на півмільйона доларів у Києві – зіткнулися Lamborghini та Maserati (відео)