X

Електричний Renault 5 E-Tech отримав першу спецверсію (фото)

Електричний хетчбек Renault 5 E-Tech отримав першу спеціальну версію із приставкою Roland Garros у назві. Модель приурочили до Відкритого чемпіонату Франції, який відбудеться з 20 травня до 9 червня.

«Тенісну» версію можна відрізнити за особливим забарвленням кузова. Для неї запропоновані відтінки Midnight Blue, Starry Black, Pearl White та ексклюзивний Matt Slate Grey. Вони поєднуються із зернистим дахом із текстильним оздобленням кольору Satin Black та хромованими вставками. Їздить лімітований електричний хетчбек на 18-дюймових легкосплавних колісних дисках Ecrou.

На кузові є логотипи Roland Garros, які обрамлені перехресним штрихуванням. Такі ж написи є й у салоні електрокара. Вони є на дверних картах і сидіннях з оббивкою з переробленого текстилю. Важіль трансмісії виконаний у вигляді рукоятки тенісної ракетки.

Читайте також:
Моделі Renault очолили український рейтинг популярності дизельних автомобілів

Слот для зарядки смартфона набув особливості. У нього підмішана червона глина для надання особливого кольору, що нагадує баталії на ґрунтових кортах. Renault 5 E-Tech пропонується з трьома силовими установками, але яка з них дістанеться спецверсії Roland Garros, невідомо.