X

Електричний Renault 5 у серійному кузові виїхав на випробування (фото)

Електричний хетчбек Renault 5 E-Tech, який позиціонують як конкурента популярного Nissan Leaf, готується вирушити у виробництво. Його прототипи вперше помічені на тестах у серійному кузові.

Візуально новинка практично повністю повторює однойменний концепт, представлений у 2021 році. Незважаючи на маскування, можна побачити деякі зміни. Вони зводяться до стандартних дверних ручок, іншого повітрозабірника в передньому бампері, збільшеним дзеркалам заднього виду та антени у вигляді акулячого плавця на даху.

Заднє скло виглядає нехарактерно маленьким, хоча це може бути громіздкий камуфляж, покликаний ввести в оману. Також є задній двірник. Заглянути до салону моделі фотошпигунам не вдалося. Очікується, що в оснащення увійде цифрова панель приладів і сучасна мультимедійна система з сенсорним екраном.

Читайте також:
Електричний Renault Scenic уперше помітили на тестах (фото)

Побудовано новинку на платформі CMF-B, на якій також базуються Clio та Captur. У рух Renault 5 E-Tech приводить один електромотор на 136 к.с. На одному заряді він зможе проїжджати до 400 км. Дебют має відбутися до кінця цього року.