X

Електричний Volkswagen ID Buzz вперше виїхав на тести в серійному кузові (фото)

Представят новинку в 2022 году

Volkswagen продовжує електрифікувати свій модельний ряд. До хетчбеку ID.3 і кросовера ID.4 незабаром приєднається мінівен, який стане серійним продовженням концепту ID Buzz, показаного в 2017 році.

Новинку неодноразово ловили під час  дорожніх тестів, але сказати щось конкретне про її екстер’єр було складно, оскільки виробник маскував модель під VW Transporter. Цього разу електричний мінівен виїхав на випробування в серійному кузові. На ньому є незначний камуфляж, але загальна концепція виконання моделі чітко читається.

VW ID Buzz отримав глянсову закриту передню панель, бампер із масивним повітрозабірником і оригінальні фари. Їх реальний розмір, як і логотип марки, приховує маскувальна плівка. А ось світлодіодні ДХВ — бутафорські. Маскування застосовували і до задніх ліхтарів, які, якщо судити за обрисами, набагато більші за розміром, ніж фальшнакладки.

Судячи з того, що заднє бічне скло відсутнє, в об’єктиви фотошпигунів потрапила вантажна версія. За словами виробника, її пропонуватимуть тільки на ринку Європи. США та інші країни її не отримають. В оснащення кабіни, яка також потрапила в кадр, увійшло стандартне мультикермо, цифрова приладова панель і мультимедійна система з великим екраном, що “височіє” над передньою панеллю.

Відомо, що в основу новинки ляже модульна платформа MEB, на якій базуються ID.4, ID.5, ID.6 і концепція ID.X. Електричний мінівен отримає кілька варіантів силових установок з одним або двома моторами, максимальною потужністю 300 к.с. Також покупцям запропонують на вибір низку акумуляторних блоків, зокрема батарею на 111 кВтг. Дебют моделі запланований на початок 2022 року.

Читайте також:
Volkswagen Caddy пятого поколения предстал в версии PanAmericana