X

Електрокросовер Smart отримав заряд потужності від Brabus

Компактний електричний кросовер Smart #1, який дебютував навесні цього року, отримав потужну версію від Brabus. Офіційно новинку представлять 26 серпня в рамках автосалону в Ченду (Китай), а поки що ательє розкрило деякі характеристики моделі і показало її на фото.

Високопродуктивну версію електрокара можна відрізнити за червоними акцентами на кузові. У цей колір пофарбовані передній та задній бампери, повітрозабірники, бічні пороги, корпуси дзеркал заднього виду, дах та гальмівні супорти. Також кросовер отримав агресивний обвіс, масивний спойлер, дифузор і особливі 19-дюймові колісні диски. Всі ці елементи візуально роблять модель спортивнішою.

У салоні можна побачити кермо в обплетенні з алькантари, сидіння, оздоблені шкірою та замшею з простроченням червоного кольору, значки Brabus, червоні ремені безпеки та алюмінієві накладки на педалі. Ділитись інформацією про силову установку тюнери не стали. Інсайдери стверджують, що доопрацьований Smart #1 отримає два електромотори із сумарною віддачею 430 к.с.

Читайте також:
В Україні продають китайський аналог електричного Smart