X

Електрокросоверу Volkswagen ID.4 збільшать запас ходу – як це позначиться на вартості

Также электрокар обзаведется бюджетной версией

Volkswagen вивів на ринок електричний кросовер ID.4 наприкінці 2020 року. Він чудово зарекомендував себе, а в минулому році навіть був визнаний найкращим автомобілем у світі. Для того, щоб модель і надалі була конкурентоспроможною, виробник анонсував масштабне оновлення.

Рестайлінг електромобіля буде проведено в два етапи – у 2022 і 2023 роках. Спочатку VW ID.4 замінять батарею на ємнішу, що дасть змогу йому проїжджати на одному заряді понад 420 км, які є зараз. Також електрокару обіцяно потужний бортовий зарядний пристрій на 135 кіловат.

Пізніше, за допомогою бездротового оновлення, в оснащення моделі додадуть функцію автоматичного утримання в смузі руху і систему Plug and Charge, яка спрощує зарядку на станціях швидкого струму. Зовнішність електрокара чіпати не стануть. Звичайно зміни позначилися на вартості електрокара. Ціни зростуть на 765 доларів на всі комплектації.

Читайте також:
Почти Touareg: внедорожник Volkswagen ID.4 GTX получил около 300 л.с.

У 2023 році ID.4 замінять акумуляторні блоки LG на ті, що випускає компанія SK Innovation. Вони відрізняються більшою надійністю. Також перероблять інтер’єр, додавши в нього сучасну передню панель і консоль. Виробництво електромобіля мають намір розширити, додавши ще одну лінію на заводі в Чатанузі (штат Теннессі, США). Фінальним акцентом в оновленнях стане поява бюджетної версії. Її вартість і характеристики поки що не розкривають.