X

Ем Ем Сі Україна. Підсумки 2016 р. та плани на 2017 р.

За первый год работы компании на украинском рынке мы добились очень хороших результатов. Однако в 2017 г. планируем увеличить продажи автомобилей Mitsubishi вдвое.

Хіроакі Озава,
Генеральний директор компанії «Ем Ем Сі Україна»

2016

Минулий рік став першим у роботі офіційного дистриб’ютора автомобілів Mitsubishi в Україні «Ем Ем Сі Україна». Наша компанія вивела на ринок чотири нові яскраві моделі: Outlander, Pajero Sport, ASX і L200. Крім того для популяризації бренду Mitsubishi ми взяли участь у позашляховій експедиції в Карпати, а також провели дводенні тест-драйви з паном Хіроші Масуокою, який є легендою міжнародних ралі-рейдів. Що особливо важливо, в грудні наш Pajero Sport став номером один у сегменті, а його ринкова частка становила 25%. Впевнені, що і в 2017 році вдасться зберегти ці пропорції. У жовтні минулого року ми вивели на ринок кросовер ASX, який швидко знайшов своїх покупців. І цього року плануємо наростити його продаж. Що стосується Outlander, то це одна з найуспішніших моделей у світі. У 2016 році вона відзначила ювілей – 15-річчя з початку випуску. Цього року ми також будемо пропонувати цю модель. Лінійка позашляховиків і пікапів Mitsubishi відрізняється особливою витривалістю і надійністю на важких ділянках. Я вважаю, що позашляховики – це найкраще, що є у нашого бренду. На цих машинах ви можете вирушити куди завгодно – в Одесу, Львів, Закарпаття. Якщо говорити сухою мовою цифр, ми продали 1010 автомобілів Mitsubishi, а за підсумками року наша частка на ринку досягла приблизно 2,5%.

2017

Цього року компанія Mitsubishi Motors відзначає 100-річну річницю з часу випуску моделі Type A, яка стала першим автомобілем компанії. З урахуванням цього ми плануємо провести святкові заходи, присвячені такій знаменній події, а також – запуск програми фінансової підтримки для наших клієнтів. Ще однією цікавою інновацією для наших фанів стане поява на українському ринку оригінальних мастильних матеріалів Mitsubishi Oils. Це вкотре відзначає наявність тісних взаємин між українським дистриб’ютором і автовиробником. Компанія «Ем Ем Сі Україна» сьогодні пропонує широкий асортимент автомобілів, причому в планах – розширення асортименту пропонованого обладнання та колірної палітри автомобілів.

Хіроши Масуока,
Дворазовий переможець ралі-рейду «Париж-Дакар» провів тест-драйви для українських шанувальників бренду

У наших планах знову запросити світову зірку ралі-рейдів пана Хіроші Масуоку. Пан Масуока як ніхто інший знає, на що здатні автомобілі Mitsubishi, і він з радістю демонструє свої вміння на практиці. Варто зазначити, що в компаніях Mitsubishi Corporation і Mitsubishi Motors Corporation вірять у великий потенціал українського ринку і вкрай зацікавлені в ньому. Тому ми з радістю запропонуємо нашим клієнтам товари і послуги, що найкраще задовольняють їхні потреби. А стосовно наших планів, то ми сподіваємося цього року вдвічі збільшити продаж автомобілів марки Mitsubishi.

Новинки