X

Ще один електрокросовер BMW помітили на тестах

BMW активно електрифікує свій модельний ряд, але й відмовлятися від паливних двигунів компанія поки що не готова. Вона вибрала собі тактику, коли одна модель пропонується одночасно з різними установками.

Вже представлений кросовер X1, який доступний з ДВС, гібридною та повністю електричною установками (iX1). Тепер на тестах помічено прототип більш спортивного Х2. На випробування компанія вивела акумуляторну версію кросовера з індексом iX2.

У кросовера похила лінія даху в стилі купе, яка візуально додає йому динаміки, виражена плечова лінія, світлодіодна оптика і широкі колісні арки. Також відсутні патрубки вихлопної системи. Розглянути новинку в деталях не вдається через щільний камуфляж. Очікується, що він матиме заглушку на місці решітки радіатора і сині акценти на кузові.

Про силову установку моделі даних немає. За даними інсайдерів, вона буде аналогічна до BMW iX1. Тобто у рух iX2 буде приводити електромотор з віддачею не менше 300 к.с. Дебют новинки заплановано на середину 2023 року.

Читайте також:
Перші фото нового BMW X6: що змінилося