X

Ще один проект Джеремі Кларксона закривають через скандал

Екс-провідний Top Gear Джеремі Кларксон, відомий своїм складним характером, потрапив у черговий скандал. Цей інцидент може коштувати йому роботи.

Справа в тому, що Кларксон висловив свою зневагу до герцогині Сассекської Меган Маркл, дружини британського принца Гаррі. Він заявив, що «мріє про той день, коли її змусять повторити сцену з «Ігри престолів» і пройтися оголеною вулицями кожного міста Британії, поки натовп скандуватиме: Сором! і кидатиме в неї грудки бруду». Ця підводка The Sun вийшла 16 грудня 2022 року. Через кілька днів її видалили, а ведучий приніс вибачення відомому подружжю та всій громадськості. Але, мабуть, цього виявилося замало.

Через злощасну колонку в таблоїді стрімінг Amazon ухвалив рішення розірвати контракт з Джеремі Кларксоном і скасувати його шоу «The Grand Tour» і «Ферма Кларксона». Повідомляється, що вийдуть лише сезони, які вже записані.

Читайте також:
Что думает о Tesla Model X Джереми Кларксон

Згідно зі звітом Amazon Prime Video, показ «The Grand Tour» завершиться на третьому сезоні у 2024 році. А «Ферма Кларксона» закінчиться після чотирьох спеціальних епізодів, які покажуть до кінця 2024 року. Усі заплановані прес-конференції за участю Кларксона для просування цих шоу також скасували. Нагадаємо, що Top Gear ведучий також залишив зі скандалом. Його звільнили за бійку із помічником продюсером.