X

Є навіть ЗАЗ: фотограф випадково знайшов величезне звалище автомобілів

Недалеко от Варшавы ржавеют несколько десятков старых автомобилей, среди которых даже Запорожцы

Звалище з кількох десятків старих автомобілів, які свого часу служили предметом гордості господарів та заздрощів сусідів, виявив польський фотоблогер. Точних координат цього місця автор фотографій не називає. За його словами, автозвалище знаходиться десь під Варшавою. Він багато разів проїжджав повз, не підозрюючи про його існування.

Імовірно, автомобілі, що знаходяться там, звозилися для ремонту перед подальшим продажем. Серед покинутих вважаються старі польські Fiat 125p та 126, а також Ford Granada, Opel Kadette та інші авто. Особливу увагу варто приділити колись популярному мікроавтобусу Nysa 522 та рідкісному для цих країв Ford Escort Mk2. А ще – Запорожець.

Загубився серед гори легкових авто та розібраний вщент ЗІЛ-157. По всій території звалища іржавіють та обростають травою деталі та частини транспортних засобів. Видовище не для людей зі слабкими нервами і більше нагадує кадри з фільму про апокаліпсис. Можливо, якісь із цих автомобілів все ж таки підлягають відновленню, але сьогодні це вже нікого не цікавить.

Читайте також:
Автозвалище на мільйон: занедбані суперкари і Роллс-Ройси (відео)