X

Цю рідкісну BMW помили вперше за чотири роки (відео)

Увидеть Z8 Alpina в любом состоянии – огромная удача

Конкретний BMW Z8 Alpina став справжньою знахідкою для Ларрі Косілла з AMMO NYC. Чоловікові пощастило якоюсь мірою на час стати власником рідкісного автомобіля, випущеного тиражем 555 одиниць.

Оскільки колишній господар протягом чотирьох або навіть п’яти років тримав спорткар просто під навісом, автомобіль був дуже брудним і потребував миття та полірування. Саме це і зробив Косилла. Він вирішив повернути БМВ колишній вигляд після стількох років простою просто неба, ліквідуючи бруд, цвіль і деякі недосконалості на кузові.

Для початку майстер оглянув автомобіль, оцінивши кількість роботи. Після цього приступив до миття, почавши з кузова і закінчивши моторним відсіком. При цьому він не залишив без уваги колеса.

Тільки після того, як всі забруднення були усунуті, чоловік розпочав ще один не менш складний і важливий процес – полірування кузова. Попередньо Косилла виміряв товщину фарби, виявивши найбільш тонкі місця. Процес полірування зайняв якийсь час, але те, що вийшло в результаті, вражає.

Подивитися всю роботу, яку виконав майстер, можна в 15-хвилинному ролику. Там же Косилла згадує про нового власника спорткара, який придбав його з метою перепродажу. За бажання стати новим володарем рідкісного автомобіля з 4,8-літровим 375-сильним двигуном під капотом може кожен.

Читайте також:
Водитель BMW устроил гонку на светофоре с огромной лодкой на прицепе