X

Еволюцію гальмівних механізмів ще не завершено: Brembo представила гальмівні диски для електромобілів

Когда тормозные механизмы Brembo Beyond EV появятся в серийных электромобилях, не сообщается

Цього року компанія Brembo, відомий у всьому світі виробник спортивних гальмівних систем, привезла на виставку Automechanika Frankfurt 2022 нову лінійку продуктів Beyond. До неї увійшов комплект Brembo Beyond EV, призначений спеціально для електромобілів.

Це нова лінійка дисків зі спеціальним покриттям та інноваційні гальмівні колодки, які працюють тихіше та стійкіші до окислення та корозії. Завдяки цим властивостям вони довше служать і водночас зменшують шкідливий вплив автомобіля на довкілля. Комплект Brembo Beyond EV відзначений нагородою у галереї інновацій Madrid Motortec у категорії «механічні компоненти».

Як йдеться у офіційному прес-релізі компанії, весь спектр запропонованих рішень Brembo тепер розділений на чотири кластери. Кожен із них призначений для задоволення конкретних потреб клієнтів та автомобілів. В одному кластері об’єднані продукти-замінники, які мають схожі характеристики як з погляду кінцевого використання рішень, так і з точки зору позиціонування на ринку.

Наприклад, Brembo Xtra включає перфоровані та прорізні гальмівні диски, колодки з високим коефіцієнтом тертя, нові кольорові алюмінієві супорти та нову вдосконалену гальмівну рідину. Як підкреслили у компанії, ця продукція призначена для справжніх поціновувачів швидкості.

Brembo Essential — ідеальна лінійка для тих, хто шукає адекватні можливості заміни. Вона включає гальмівні барабани, колодки, гідравлічні компоненти та відновлені супорти.

Преміальна лінійка Brembo Prime розроблена спеціально для споживачів, які шукають найкраще рішення для свого автомобіля. Це сімейство складається з гальмівних дисків, колодок, супортів, гальмівної рідини та додаткових гальмівних аксесуарів для легкових, комерційних та вантажних автомобілів.

Читайте також:
Новий кросовер Lexus за 25 000 євро показали на реалістичному зображенні

Четверта — вже згадана вище Brembo Beyond, призначена для нових екологічних транспортних засобів.