X

Амбітний електромобіль отримав 11 дисплеїв у салоні

Электрический кроссовер FF 91 планируют вывести на американский рынок в конце 2020 года

Компанія Faraday Future показала вражаючий інтер’єр довгоочікуваної новинки. В інтер’єрі FF 91 розмістили одинадцять дисплеїв. Найбільший – 27-дюймовий домашній кінотеатр Rear Cinema Experience, що висувається зі стелі кросовера, даючи змогу пасажирам заднього ряду під час поїздки насолоджуватися переглядом фільмів. Крім центрального дисплея (15.4 дюйма) і цифрової приладової панелі (11.6 дюйма) дисплеї встановили на дверних картах, замість салонного дзеркала заднього виду і в інших місцях. Також у кросовер має проекційний дисплей на лобовому склі.

Читайте також:
Електромобілі Faraday Future стануть серійними

В оснащення FF 91 входять три модеми 4G LTE і штучний інтелект FFAI з розпізнаванням осіб і голосовим керуванням, що працює на процесорах Qualcomm Snapdragon 820A. Штучний інтелект FFAI розпізнає користувачів за допомогою сканерів. Крім того, кожен користувач може створити унікальний ідентифікатор FFID: система запам’ятає положення сидіння, логіни і паролі до соціальних мереж, а також музичні вподобання. Штучний інтелект  активуватиме їх перед кожною поїздкою.

Із приземлених речей можна відзначити сидіння з підігрівом, вентиляцією, масажем і регулюваннями (14 позицій плюс 4 налаштування для поперекового відділу). Ще одна «фішка» FF 91 – режим Spa Mode з різними світловими, звуковими і ароматичними ефектами.

Читайте також:
Електричний кросовер Ford виявився схожим на Mustang і Tesla