X

Ferrari назвав дату прем’єри свого першого кросовера

Про те, що Ferrari готує суперника Lamborghini Urus, стало відомо чотири роки тому. Раніше компанія заявила, що представить новину у вересні, а тепер розкрила точну дату.

Презентація Ferrari Purosangue відбудеться 13 вересня. Це буде перший кросовер у лінійці італійської марки. На нього виробник покладає великі надії. Адже ця модель не тільки повинна вивести марку на новий рівень, а й відкрити новий підсегмент – FUV (Ferrari Utility Vehicle).

Наряду з датою дебюту компанія опублікувала новий тизер кросовера, на якому засвітила передню частину Purosangue. Втім, інтриги не вийшло, оскільки новинка неодноразово потрапляла у поле зору фотошпигунів як у камуфляжі, так і без нього. Та й інформації про неї до мережі просочилося досить багато.

Читайте також:
Ferrari F50 Майка Тайсона продадуть за 5,5 мільйонів доларів

Наразі відомо, що в основу нового кросовера ляже платформа, на якій також базується купе Ferrari Roma. Вона дозволяє використовувати широку гаму двигунів, включаючи і гібридні установки. Вже підтверджено, що Purosangue поставлятиметься з 6,5-літровим двигуном V12 потужністю 789 к.с. і 718 Нм крутильного моменту. Він дозволяє моделі розганятися від 0 до 100 км/год менш ніж за три секунди.