X

«Фестиваль швидкості RTR 2021» TIMEATTACK. DRIFT. TUNING. 18-19 вересня

Всім фанатам дріфту, швидкості, стильних автомобілів і шоу! «Фестиваль швидкості RTR» вже давно став традицією. Щорічний дводенний автоспортивний фестиваль, в рамках якого пройдуть змагання у найпопулярніших і видовищних дисциплінах автоспорту відбудеться вже зовсім скоро!

Протягом двох днів на «Фестивалі швидкості RTR» вас чекає:

· 18 вересня – Фінал Чемпіонату України з дріфту RTR Drift Attack по класичній конфігурації RTR – швидкісній та непередбачуваній. ТОП-пілоти України змагатимуться за звання чемпіона 2021 року!

· 19 вересня – Фінал RTR Time Attack, в якому понад 70 пілотів в 10 класах боротимуться за подіум та першість за підсумками сезону.

· Масштабне RTR Tuning Show, де більш ніж 50 найстильніших автомобілів України змагатимуться в 11 номінаціях.

· У перервах між бойовими заїздами Вас чекають круте Drift Show і екстремальне StuntShow – показові виступи провідних дріфт- і стант-пілотів України.

· А також улюблене Drift Taxi, де кожен зможе прокатитися з професійним пілотом на дріфтовому авто.

«Фестиваль швидкості RTR 2021» – захід, який традиційно збере всіх фанатів автоспорту та любителів швидких автомобілів і мотоциклів, тюнінгу, дріфту і шоу. Підкріпитися і поділитися враженнями з друзями ви зможете завдяки організованим зонам відпочинку. Смачно поїсти можна буде в точках харчування, а відпочити – в обладнаних лаундж-зонах.

В одному місці будуть зібрані улюблені дріфт, тайматтак і тюнінг! Не пропусти щорічний «Фестиваль швидкості RTR 2021»! 18-19 вересня, початок об 11.00. Автодром «Чайка»

Квитки і програма: http://rtr.ua/