X

Фестиваль швидкості в Гудвуді зазнав впливу коронавірусу і не відбудеться вчасно

Фестиваль скорости в Гудвуде перенесли на неопределенный срок

Пандемія коронавірусу вже внесла свої корективи в календар перегонів Формули-1. Тепер вона добралася і до інших знакових заходів, зокрема і фестивалю швидкості в Гудвуді.

Цей фестиваль проходить щорічно в маєтку Гудвуд-Хаус (Велика Британія), починаючи з 1993 року. На нього з усіх куточків світу стікаються розкішні спорткари, мотоцикли та історичні боліди Формули-1. Захід передбачає “Moving Motor Show” та основні заїзди. Цього року фестиваль швидкості мав відбутися з 9 до 12 липня, але через пандемію коронавірусу організатори ухвалили рішення перенести його на пізніший термін.

Читайте також:
Ще один Гран-прі Формули-1 не відбудеться

Організатори поки що не назвали нову дату фестивалю, оскільки вивчають календар світових спортивних заходів. Найімовірніше, він відбудеться восени цього року. Також вони уточнили, що квитки, куплені на захід, залишаться дійсними на нову дату, тому повертати їх не потрібно.

Читайте також:
Еще два этапа Формулы 1 отменены из-за коронавируса

“Упродовж останніх кількох тижнів ми розглядали можливості проведення Фестивалю швидкості у призначену дату. Але через невизначеність щодо загрози коронавірусу і не знаючи, чи покращиться ситуація до того часу, нам, на жаль, довелося відкласти його. Але ці драматичні часи минуть, і ми обов’язково зустрінемося з вами та насолодимося фестивалем сповна” , – заявив власник Goodwood Estate Герцог Річмонд.