X

Finance.ua запустив новий сервіс з підбору автоцивілки

Фінансовий портал Finance.ua представив каталог ОСЦПВ, в якому зібрані пропозиції від надійних страхових компаній країни.

Оцінити, як працює сервіс з підбору автоцивілки, можна на сайті Finance.ua.

Навіщо потрібен сервіс?

Після карантину водії почали переходити на електронні поліси ОСЦПВ дедалі частіше: так, в 2020 році кількість електронних полісів становила понад 1,3 млн штук, що на 224% більше, ніж в 2019 році. Ця тенденція зберігається і в 2021-му.

Пропозиція по е-ОСЦПВ теж зростає, тому Finance.ua надає вибірку страхових компаній, щоб користувачі могли вибрати найкращий електронний поліс для себе.

Як користуватися сервісом?

За допомогою сервісу ви можете оформити автоцивілку за 15 хвилин. Вам необхідно зробити лише три кроки.

Вкажіть параметри

Внесіть дані про свій автомобіль: тип транспортного засобу, об’єм його двигуна і місце реєстрації. Також ви можете вказати додаткові параметри, які ще більше уточнять пошук: франшизу (нульову, на 1 000 грн, на 2 000 грн), додаткове покриття (покриття, що гарантує суму зверху прописаних у законодавстві 130 тис. грн), наявність пільг (що допоможе вам отримати знижку в 50% на поліс).

Зверніть увагу на інформацію про страхову компанію

Після того як сервіс видасть результати згідно з вашим запитом, прочитайте інформацію про компанію, зокрема: її оцінку в рейтингу МТСБУ і переваги. Також зверніть увагу на наявність додаткових послуг, які надає компанія, – наприклад, пряме врегулювання.

Отримайте бонуси від Fіnance.ua

Страхові компанії, представлені в сервісі, спеціально для користувачів Fіnance.ua надають бонуси: оформивши страховку авто через сайт, ви можете отримати до 20% знижки на ОСЦПВ. Також сайт дарує клієнтам 10 літрів палива А-95, відправляючи Новою поштою своїм коштом.