X

Флагманський Hyundai Palisade готується до першого рестайлінгу (фото)

Представят новинку во втором квартале 2022 года

Кросовер Hyundai Palisade, який дебютував у 2018 році, дуже популярний на ринку. Щоб закріпити цей ефект і ще більше збільшити продаж, компанія підготувала оновлену версію моделі.

Новинку мають намір офіційно представити в другому кварталі цього року, а поки виробник вивів на фінальні тести прототипи кросовера. Фотошпигунам вдалося зробити серію знімків закамуфльованого тестового мула. Якщо судити з фото, рестайлінговій моделі дістануться модернізовані фари і решітка радіатора зі стільниковим наповненням, як у актуальних Tucson і Santa Cruz.

Корма більше затягнута маскуванням, тому роздивитися зміни не виходить. Імовірно, тут з’являться нові ліхтарі і підкоригований бампер. Зазирнути в салон кросовера цього разу шпигунам не вдалося. Однак це не проблема, оскільки його розсекретили раніше. В оснащення кабіни увійде величезний екран, який об’єднує цифрову приладову панель і мультимедійну систему, а також нове кермове колесо.

Читайте також:
Hyundai представив оновлений електрокар Ioniq 5

Чи буде змінена моторна гамма моделі, поки що невідомо. Актуальний Hyundai Palisade йде з 3,8-літровим двигуном V6 потужністю 291 к.с., який працює в парі з 8-ступеневим “автоматом” і системою повного приводу.