X

Ford Bronco на крок ближче до Європи — названо дату старту продажів

Одним із найбільш затребуваних позашляховиків в США є Ford Bronco. Виробник доволі довго наважувався ввести цю модель на ринок Європи, але високий попит все ж зіграв свою роль.

У компанії повідомили, що освоювати новий ринок популярна модель почне в третьому кварталі 2023 року. Обсяги поставок будуть обмежені. Та й отримають його не всі країни, оскільки в Європу позашляховик надійде тільки в лівокермовому виконанні. Також не варто чекати різноманітності модифікацій. Відомо, що Ford має намір запропонувати європейським покупцям тільки чотиридверні Bronco.

У стандартний перелік обладнання буде входити мультимедійна система з 12-дюймовим сенсорним екраном, система кругового огляду і аудіосистема B&O Hi-Fi з десятьма динаміками і сабвуфером. Також блокування заднього диференціала, довгохідна підвіска і посилені бампери. За доплату запропонують блокований передній диференціал, двоступеневу електронну роздавальну коробку, систему Trail Turn Assist і круїз-контроль Trail Control.

Читайте також:
Ford Bronco і Jeep Wrangler зійшлися в дрегу

Поки що невідомо з якими моторами автомобіль надійде в продаж. У США він доступний з 2,3-літровим рядним чотирициліндровим двигуном EcoBoost потужністю 274 к. с., 2,7-літровим EcoBoost V6 на 330 к.с. і 3,0-літровим бітурбованим агрегатом з віддачею 427 к.с. На ринку Європи Ford Bronco стане конкурентом Land Rover Defender.