X

Ford випускатиме Mustang і Bronco під новими брендами

Под новыми суббрендами на рынок выйдет широкий спектр различных модификаций Mustang и Bronco

Інформацією про те, що Ford планує виділити Mustang і Bronco в окремі суббренди, поділився Autoweek. Посилаючись на неназване джерело, видання повідомило, що лінійки нових суббрендів охоплюватимуть широкий спектр автомобілів.

Читайте також:
Занадто голосно: власник Ford Mustang поплатився за шум

Ці моделі будуть частиною так званої Icons Group — лінійки автомобілів із легендарною історією. До неї входять такі “машини-ікони”, як Mustang, Ford GT і F-150 Raptor. Створення нового суббренда з власним логотипом сама по собі подія не визначна. Тоді як розробка і випуск нових моделей — великий і ризикований крок, особливо, коли справа стосується Mustang. За чутками, Ford планує для суббренда Mustang цілу лінійку моделей, включно з седанами і кросоверами.

Читайте також:
Ford заявив, що Focus ST набагато кращий за Golf GTI

Очікується, що різноманітність машин суббренду Bronco буде не таки  різношерстим. Крім того, у Ford вже є два абсолютно різних готових до запуску Bronco: великий повнопривідний рамний позашляховик порівнянний з Jeep Wrangler і менший Bronco Sport, який використовує ту саму платформу, що і новий Форд Куга.

Прем’єра відродженого Bronco очікувалася в квітні, але захід скасували через пандемію. Показати позашляховик обіцяють до кінця весни, тобто найближчими днями.