X

Ford готує компактного наступника кросовера EcoSport (фото)

Найближчими місяцями компанія Ford має намір представити новий компактний кросовер для конкуренції з Hyundai Creta, Kia Seltos, Skoda Kushaq і Volkswagen Taigun. Він стане наступником EcoSport.

Спираючись на інформацію, отриману від наближених до виробника джерел, видання Carscoops випустило перші рендери моделі. Судячи з них, новинка отримає виразну зовнішність у актуальній стилістиці марки. У кросовера велика решітка радіатора, візуально поєднана з тонкими ДХО, і вертикальні фари. Ще розширені крила, скульптурні бічні частини, темне облицювання колісних арок та контрастне забарвлення кузова. Всі ці елементи надають моделі суворості.

Поки що безіменній моделі обіцяно сучасне оснащення салону. У нього включать мультимедійну систему з великим екраном та бездротовими Apple CarPlay та Android Auto, цифрову панель приладів, камери кругового огляду та слот для бездротової зарядки смартфона. Також новинці обіцяні міцні матеріали в оздобленні та широкий список систем допомоги водієві.

Читайте також:
Ford вивів на ринок новий електромобіль для конкуренції з Tesla Model Y (фото)

За даними інсайдерів, заснований новий кросовер буде на платформі Ford VX-772 і отримає 1,5-літровий чотирициліндровий турбодвигун від Mahindra. Основним ринком збуту моделі стане Індія та країни Південної Америки.