X

Ford Mustang 1967 року із «Форсажу» продадуть на аукціоні

За 9 часов до окончания торгов текущая ставка составляла 47 000 долларов

Автомобільний аукціон Bring a Trailer виставив на продаж фастбек Ford Mustang, який знімався у фільмі «Потрійний форсаж: Токійський дрифт». З конвеєра автомобіль зійшов 25 червня 1967 року. Згодом фастбек модифікували для зйомок у фільмі. У 2011 році його придбав нинішній власник та вивіз до Норвегії.

Після кількох років простою у музеї «Мустанг» потребував відновлення. Як зазначено в оголошенні, йому встановили новий двигун 430Ci Stroker V8 потужністю 300 к.с. та механічну коробку передач Tremec. Також у списку вказані модифікована підвіска, новий паливний бак, кастомна вихлопна система, занижена підвіска та задній диференціал, що самоблокується.

У салоні — регульовані ковшеподібні сидіння, каркас безпеки та автограф Лукаса Блека на панелі приладів. П’ятизначний одометр показує 19 тисяч миль (30 577 км). Приблизно 16 тисяч (25 750 км) з них наїздив нинішній власник.

Кузов перефарбували у світліший відтінок зеленого з білими смугами на боковинах, капоті та даху. До речі, капот, у «Мустанга» в стилістиці моделей Shelby. Доповнюють новий образ хромовані бампери, нові протитуманні фари та хромована окантовка вікон.

Сріблясті 19-дюймові колісні Volk Racing VR-GT 7 з полірованими кромками «взуті» в шини Nankang Ultra Sport NS-II розмірністю 235/35 спереду та Toyo Proxes T1R розмірністю 275/30 ззаду. Гальма — Wilwood з перфорованими дисками на всіх чотирьох кутах. Але це далеко не повний список модифікацій.

Новий власник у «кіношного» Ford Mustang з’явиться вже сьогодні. На момент написання новини до закінчення торгів залишалося 9 годин, а поточна ставка становила 47 000 доларів.

Читайте також:
Ford представив 800-сильний Mustang за 300 000 доларів (фото)