X

Ford Mustang Mach-E перетворили на електричний катафалк

Экологически чистый катафалк построили в Великобритании

Безшумність, плавність ходу та відсутність шкідливих викидів Ford Mustang Mach-E привернули увагу легендарного британського виробника катафалків Coleman Milne. Американський електричний кросовер став основою для нової моделі фірми — Etive, яка приєднається до раніше переобладнаної під ті ж цілі Tesla Model S.

Варто зауважить, що новий вигляд Ford Mustang Mach-E пасує. Принаймні у профіль катафалк виглядає дуже привабливо, навіть незважаючи на практично рівний дах. Саме він візуально розділяє пасажирський салон та вантажну платформу. За доплату, виробник пропонує електропривод задніх дверей, повнорозмірну висувну платформу та вивіски, що світяться.

Також Coleman Milne підготував версію у кузові лімузин із сімома сидіннями та піднятим на 114 мм дахом. Але фотографій такого Mach-E поки немає.

Обидва автомобілі використовують батарею ємністю 75 кВт•год, що дозволяє долати до 322 км без підзарядки. Паспортний запас ходу базового Ford Mustang Mach-E із акумулятором на 115 кВт•год — 440 км. До 80% ємності батарея кросовера поповнюється за 38 хвилин.

Читайте також:
Ford передумав використовувати платформу VW у своїх нових електромобілях

У салонах катафалка та лімузина водія чекає інформаційно-розважальна система Ford SYNC та 15,5-дюймовий дисплей у формі надгробка. Також у стандартному оснащенні камера заднього виду та безключовий доступ.

Вартість екологічно чистого катафалка не уточнюється. Ймовірно, цінник нової версії Ford Mustang Mach-E озвучать лише цільовій аудиторії.