X

Ford представив 800-сильний Mustang за 300 000 доларів (фото)

Ford Mustang GTD є дорожньою версією Mustang GT3 та найшвидшою модифікацією поні-кара. Він отримав інше розташування двигуна, що значно покращило розважування по осях.

Спорткар оснащений спеціально розробленим 5,2-літровим двигуном V8 із наддувом, який здатний генерувати до 800 к.с. потужності. Автомобіль отримав титановий вихлоп з активною системою клапанів та напівактивну підвіску. Їздить новий Mustang GTD на 20-дюймових кованих алюмінієвих дисках, взутих у масивні 325-мм передні та 345-мм задні шини. За ними ховаються вуглецево-керамічні гальма Brembo.

Крила, капот, кришка багажника, дверні пороги, передній спліттер, задній дифузор та дах Mustang GTD виготовлені з легкого вуглецевого волокна. Також з карбону виконано піддон під днищем. Заднє антикрило отримало гідравлічне керування для зміни рівня притискної сили. Салон спорткара поки не розсекретили.

Читайте також:
В Україні помічено раритетний Ford Mustang в ідеальному стані (фото)

Складання новинки, яка вийде обмеженим тиражем, налагодять на заводі Ford у Флет-Році (США). Ціна на лімітований Ford Mustang GTD стартує від 300 000 доларів.