X

Ford представив позашляховий Transit з повним приводом та 310-сильним мотором

Сімейство Ford Transit поповнилося новою версією із приставкою Trail у назві. Новинка вийде на ринок навесні 2023 року за ціною від 65 975 доларів.

Від стандартного варіанта цей фургон відрізняється збільшеним на 90 мм (до 246 мм) дорожнім просвітом та розширеною на 70 мм колією. Також Ford Transit Trail отримав особливу решітку радіатора, укорочений бампер, облицювання навколо крил та 16-дюймові чорні колеса, взуті у 30,5-дюймові шини Goodyear Wrangler Workhorse.

Фургон буде доступний у стандартній та подовженій модифікаціях з різним дахом (низьким та високим). До того ж модель запропонують у пасажирській версії та у вигляді кемпера. Залежно від цього змінюватиметься обладнання автомобіля. Незмінними залишаться мультимедійна система з 12-дюймовим екраном, круїз-контроль, парктронік, USB та система безключового доступу.

Читайте також:
В Україну поставлено шасі Ford Trucks з дворядною кабіною

У рух новинку наводитиме 3,5-літровий бітурбований двигун V6 потужністю 310 к.с. і 543 Нм крутильного моменту. Він пов’язаний з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач та системою повного приводу. Останній має п’ять режимів їзди: Normal, Eco, Mud/Ruts, Tow/Haul та Slippery. Фургон може буксирувати за собою причіп вагою до трьох тонн.