X

Ford призупинив відправку новеньких Bronco покупцям

Всему виной нехватка микрочипов

Ford Bronco на сьогодні є одним з найбільш затребуваних автомобілів. Черга за ним вишикувалася на кілька років вперед. Водночас величезна партія машин перебуває на відкритій стоянці заводу в Мічигані (США) і покривається снігом.

Одним зі знімків стоянки з сотнями засніжених автомобілів поділилося видання Automotive News. На ньому Форд Бронко виглядають цілком готовими до відправки. Але інсайдери стверджують, що машини недоукомплектовані, тому їх і не відправляють покупцям. Очевидці розповіли, що періодично до них підходять співробітники заводу і додають відсутні деталі. Деякі позашляховики заганяють в бокси, а потім повертають на місце.

На жаль, коли вони будуть готові повністю – невідомо. Компанія постійно зрушує терміни виконання заявок. Їй так і не вдалося повністю впоратися з дефіцитом мікрочипів. Більшість покупців ставляться з розумінням до затримок в поставках. Але вони занепокоєні тим, що машини стоять не накриті. У цьому регіоні зими суворі, а снігопади бувають дуже сильними, тому новенькі Bronco можуть сильно постраждати.

Читайте також:
Новий Ford Everest показали на відео напередодні дебюту

Однак у компанії відзначили, що перед відправкою всі машини проходять через руки контролерів відділу якості, так що жодних проблем не виникне. До того ж Ford пообіцяв розібратися з сотнями недоукомплектованих позашляховиків протягом наступних 90 днів, але тільки якщо ситуація з напівпровідниками не посилиться.