X

Ford Transit отримав оригінальний тюнінг від ательє Motion R (фото)

Британське ательє Motion R доопрацювало вантажний фургон Ford Transit Custom 2023 року. Тюнінг вийшов вражаючий.

Популярний середньорозмірний фургон отримав більш вузьку решітку радіатора, схожу з Ford Mustang, і передній бампер зі збільшеним повітрозабірником і спліттером. Аеродинамічний обвіс та спойлер на даху, новий задній бампер з великим дифузором та двома овальними вихлопними трубами матового чорного кольору. Їздить Transit Custom від Motion R на 20-дюймових кованих легкосплавних дисках.

Салон Transit виглядає не менш стильно, ніж його зовнішній вигляд. Він оброблений чорною шкірою Nappa та алькантарою з контрастним рядком, які доповнюють вставки з карбону. Для тих, кому ця версія здається не такою вже агресивною, фахівці ательє запропонують обмежену MC Edition, тираж якої складе 50 екземплярів.

Читайте також:
Броньовані Ford Transit обладнали під мобільні банки (фото)

Цей варіант отримав ковану карбонову обробку навколо решітки радіатора та повітрозабірників, задній спойлер та дифузор у стилі Mansory. У салоні є спеціальні значки, а у кузові відсіки для зберігання дощок, гідрокостюмів та іншого спорядження для серфінгу. Доопрацьовувати силову установку не стали. Тобто у рух фургон призводить 2,0-літровий турбодизель EcoBlue потужністю 168 к.с. Вартість Transit Custom від Motion R стартує від 74 995 доларів, а варіант MC Edition – від 81 265 доларів.