X

Formula 1 випустить аромат за 9 тисяч євро

Продажи эксклюзивной линейки парфюмерии для поклонников «Королевских гонок» начнутся в марте 2020 года

Британський парфумерний дім Designer Parfums розробив ексклюзивну серію ароматів для Формули 1, які “навіюватимуть асоціації з Formula 1, поєднуючи технології й динаміку зі спадщиною та історією”. Перший обмежений випуск туалетної води з трьох ароматів продали в ці вихідні в Paddock Club в Абу-Дабі.

Читайте також:
Mercedes-Benz представил аромат для мужчин

Кожен аромат обмеженого випуску отримав назву із пари слів, що відсилають до дизайну або “характеру” автомобілів Formula 1. Один із них “ґрунтується на принципах форми, створеної з потоку” і має назву Agile Embrace (“Швидкі обійми”). Назва другого — Fluid Symmetry (“Рідка симетрія”) “випливає з органічних ліній аеродинамічного дизайну автомобілів, що еволюціонують”. Третій — Compact Suspension (“Компактна підвіска”), викликає асоціації з розробкою передових інноваційних компонентів. Вартість одного флакона туалетної води – 9210 євро.

Читайте також:
Citroen представил в Европе седан C4, с кондиционером, позволяющим менять ароматы

На світовому ринку продаж лінійки парфумерії Formula 1 розпочнеться навесні 2020 року. Клієнтам запропонують нову серію туалетної води, що матиме у своєму складі п’ять «бюджетних» ароматів у звичайних флаконах. Цінник буде в рази меншим — 232 євро.