X

Франкфуртський автосалон стане Мюнхенським

Организаторы Франкфуртского автосалона определились с местом проведения следующей выставки

Німецька Асоціація автомобільної промисловості( VDA), що займається проведенням автосалону IAA, відомого як Франкфуртський, визначся з містом, яке прийме автошоу в 2021 році. Ним стала столиця Баварії – Мюнхен.

Спочатку у відборі брали участь сім міст – Берлін, Кельн, Франкфурт, Гамбург, Ганновер, Мюнхен і Штутгарт. Всі вони подали свої ідеї для шоу 2021 року. У фінальний відбірковий тур пройшли Берлін, Гамбург і Мюнхен. За словами президента VDA Гільдегарда Мюллера, вони “представили вельми амбітні і переконливі плани щодо подальшого розвитку IAA разом з VDA”. Також рада директорів VDA враховувала “привабливі місця проведення заходів, хорошу транспортну інфраструктуру і досвід в організації великих заходів”.

Читайте також:
Франкфуртський автосалон переїжджає

На думку ради директорів VDA, саме Мюнхен має всі ці якості. Столиця Баварії вважається провідним центром інновацій в Німеччині. Адміністрація міста вже кілька років розвиває напрямок “розумне місто” практично у всіх сферах повсякденного життя. Але особлива увага приділяється рішенням у сфері стійкої мобільності. Цілком ймовірно, саме це і стало вирішальним чинником, адже в VDA розраховують перезапустити автосалон у серйозно доопрацьованому форматі. IAA має перестати бути “просто автосалоном”. Частина експозиції просуватиме ідеї “міської мобільності”. Крім того, демонструвати нові розробки планують у реальних умовах. Влада Мюнхена вже дала свою згоду на використання для цього центру міста. Він стане доповненням до залів IAA.

Терміни проведення IAA 2021 поки що не названо. Автошоу у Франкфурті відбувалося кожні два роки, на початку осені, чергуючись з автосалоном у Парижі.