X

Де придбати якісний електросамокат без пробігу?

Бе/вушні електросамокати приваблюють низькою ціною. Популярні моделі продаються на вторинному ринку за прийнятні гроші. Спокуса купити транспорт з рук велика, але й ризиків чимало. Гарантія тільки договірна, а здебільшого — зовсім відсутня. Оцінити стан основних вузлів по фото та при поверхневому огляді складно, оскільки зовнішній вигляд перед продажем упорядковують.

Серед підводного каміння також: неправдивий пробіг, слабка батарея, гальмівна система після ремонту. Все вказує на те, що покупка пристрою дуже сумнівна. Краще вибрати нову модель — із заводу, хоч і з скромнішими характеристиками. Тим більше, що електросамокати дорослі доступні у всіх цінових категоріях — міські за кілька сотень доларів і просунуті «всюдиходи» за 3-5 тисяч.

Купувати електротранспорт доцільно у перевіреному місці, щоб бути впевненим, що замість оригінального самокату не підсунуть підробку. Перевірити девайс на справжність можна за такими ознаками, як:

  • Якість упаковки. Відомі виробники не економлять на матеріалах і використовують коробки із щільного, стійкого до пошкоджень картону.
  • Колір деталей. У справжніх брендових самокатів корпус пофарбований без «плішин».
    Вартість. Несуттєво відрізняється від ціни на офіційному сайті. Занадто великий розрив – привід засумніватися в оригінальності.
  • Написи та логотипи. Кожен бренд має характерні наклейки, гравіювання, голограми.
  • Серійний номер. Одинаковий на самому пристрої та упаковці.Великий вибір якісних та надійних самокатів без пробігу — в інтернет-магазині Moyo.ua. Доступні моделі в різних кольорах, дизайнах та розмірах. Можна знайти рішення під будь-яке зростання і вагу, на пневматичних і цільнолитих колесах.

Переваги покупки електросамокату онлайн

Щоб придбати самокат офлайн, потрібно їхати до торгового центру чи магазину. А це — кілька годин часу та витрати на бензин чи таксі. Купівля в інтернеті набагато вигідніша. Займає лічені хвилини і не вимагає вкладень. Для замовлення потрібен лише смартфон або комп’ютер, щоб можна було розглянути фотографії та ознайомитись з детальними характеристиками. Заморочуватися з транспортуванням не доводиться: доступні різні варіанти доставки. Кур’єрська – за вказаною адресою чи поштова – до найближчого відділення.

Також серед переваг:

  1. Обмін та повернення. Можна повернути або змінити на іншу модель, якщо замовлена ​​не підійшла або не сподобалася.
  2. Кредит та оплата частинами. На сайті є можливість оформлення кредиту або миттєвої розстрочки.
  3. Фільтри для вибору. Дозволяють відсіяти пристрої з не відповідними характеристиками.
  4. Відгуки. Вони покупці діляться враженнями від експлуатації.
  5. Економія часу. Якщо самокат на складі, замовлення укомплектовують у найкоротші терміни та доставляють за 1-3 дні.

Головний плюс – безпека. Необов’язково оплачувати самокат у момент оформлення замовлення. Можна зробити це під час отримання після перевірки якості та комплектації.