X

Де взяти онлайн кредит на авто швидко та без відмов?

Світ став надто мобільним, а отже, сучасна та прогресивна людина повинна вміти швидко змінювати локацію та максимально продуктивно використовувати свій час. Всі, хто досягають успіху, в один голос стверджують, що час — найважливіший ресурс. Автомобіль вже не ознака розкоші. Уявіть, що вам треба встигнути на 3 зустрічі протягом дня у різних кінцях міста. На добирання громадським транспортом ви витратите вдвічі більше часу, ніж власною машиною. За цей час можна було б провести ще одну зустріч, або підготуватись до майбутньої, заробити більше грошей, врешті просто відпочити. Автомобіль — необхідний атрибут сучасної людини.

Буває так, що на купівлю автомобіля вдалося зібрати гроші, а от на ТО, оформлення документів та на гуму не вистачає. У такому випадку, більшість новоспечених автомобілістів шукають де можна оформити онлайн кредит на карту в Україні. Кредит на ремонт автомобіля — це різновид споживчого кредитування, який у “чистому вигляді” вже не зустріти. До банків йти за позикою немає сенсу, адже вони не надають таких послуг. Банківський консультант запропонує простий споживчий кредит, на який доведеться зібрати чималий пакет документів та чекати на рішення протягом декількох днів. Банки не дають гарантії, що ви отримаєте гроші після очікування. Пам’ятаєте, час — найважливіший ресурс. Краще рішення — отримати онлайн кредит на карту в МФО.

Чому онлайн кредит на авто вигідно оформляти в мікрофінансових організаціях:

  1. МФО не вимагають довідку про доходи та поручителів
  2. Взяти онлайн кредит без відмов можна навіть з салону авто, адже необхідно тільки гаджет з виходом в інтернет
  3. Мінімальний пакет документів: паспортні дані та ІПН
  4. Рішення приймається автоматичною системою видачі протягом декількох хвилин
  5. Персональним даним нічого не загрожує (якщо на сайті є ліцензія та вся документація у відкритому доступі)

Онлайн кредит на машину, ремонт або ТО можна оформити в МФО Cashberry. Компанія на ринку України з 2016 року та діє згідно з чинним законодавством. На які умови може розраховувати позичальник:

  • максимальна сума позики: 15 000 грн;
  • максимальний термін кредитування: 30 днів;
  • відсоткова ставка: від 1,71% до 1,14% (за умови оплати у строк надання кредиту або протягом грейс-періоду);
  • рішення по заявці приймається протягом 15 хвилин;
  • є можливість продовжити термін кредитування;
  • переказ грошей на картку будь-якого національного банку.

Як подати заявку, щоб отримати кредит без відмови з першого разу?

Необхідно зареєструватися на сайті МФО, обрати суму позики, термін кредитування та заповнити анкету. В анкеті треба заповнити всі поля та вказати тільки актуальну інформацію, не припускаючись помилок, за необхідності завантажити фото паспорту та ІПН. Після позитивного рішення по кредиту — підпишіть договір. Вся процедура триває не більше 40 хвилин, у той час, коли на рішення по кредиту від банку доводиться чекати декілька днів.