X

GEELY представляє свої продукти Нової Енергії на 20-й Шанхайській міжнародній виставці автомобільної промисловості

Дебют продукції Нової Енергії GEELY відбувся на 20-й Шанхайській міжнародній виставці автомобільної промисловості (the 20th Shanghai International Auto Industry Exhibition), що офіційно відкрилася 18 квітня 2023 року в Національному конференц-центрі та виставковому центрі в Шанхаї. Під час виставки GEELY отримує нове натхнення за допомогою нового іміджу та демонстрації нових продуктів зі слоганом «Уявіть більше, відчуйте більше», що має на меті надати глобальній спільноті користувачів абсолютно новий візуальний досвід.

GEELY демонструє 21 продукт Нової Енергії на Шанхайському Автосалоні 2023 року: автомобілі від GEELY, Lynk & Co, ZEEKR тощо. На стенді GEELY представлені GEELY Yinhe Electric Hybrid SUV L7 і концепт-кар разом із чотирма представниками серії Geometry Pure Electric.

GEELY Yinhe, серія преміальних автомобілів Нової Енергії, яка дебютувала в лютому цього року, буде показана на Автосалоні як блокбастер GEELY. Це відповідь GEELY на зміни в епоху нової енергетики та символ відданості GEELY новим тенденціям.

Серія GEELY Yinhe була офіційно представлена світовим споживачам на конференції «GEELY Yinhe New Energy Strategy Conference», що відбулася на домашньому стадіоні Азійських ігор в Гуанчжоу (the Hangzhou Asian Games) в лютому цього року. Під час виставки GEELY також робить акцент на глобальному запуску інтелектуального кокпіту Yinhe L7 та Супер-досвіді Клієнта (Super Experience Consumer).

Основні технологічні досягнення GEELY, такі як гібридна система Leishen нового покоління та інтелектуальний кокпіт N OS, також стали одними з основних акцентів на виставці. Стенд GEELY на виставці побудовано та обладнано високотехнологічною інтерактивною та захоплюючою зоною, щоб користувачі могли побачити найсучасніші технології продуктів GEELY. Стенд також має новий дизайн, щоб показати всьому світу новий імідж бренду та візуальну ідентичність, що розвивається.

За матеріалами https://global.geely.com/