X

Геймери допоможуть Ford створити віртуальний спорткар

Ford создаст новый автомобиль для виртуальной гоночной команды Fordzilla

Індустрія кіберспорту зростає неймовірними темпами. Минулого року аудиторія цього сегмента перевищила півмільярда глядачів, а дохід становив близько мільярда доларів. Не дивно, що світові автовиробники також вирішили долучитися до цього виду ігор. Серед них і американська компанія Ford, яка в 2019 році створила віртуальну команду з перегонів під назвою Fordzilla.

Зараз компанія вирішила вийти на новий рівень і зробити більший проект для геймерів. Він отримав назву Team Fordzilla P1. Віртуальний перегоновий автомобіль не буде заснований на реальній моделі. Його розроблять з нуля і залучать до створення геймерів, щоб він повністю відповідав їхнім вимогам.

Очолять процес проектування дизайнери Європейського центру Ford. Також у ньому візьмуть участь капітани команд Fordzilla з Франції, Італії, Німеччини, Іспанії та Великої Британії. Всі запити розміщуватимуться на основній сторінці Fordzilla в Twitter, де гравці зможуть залишати свої коментарі і голосувати за вподобаний елемент віртуального авто.