X

General Motors відродить ім’я Hummer для нового електричного пікапа

Электрический Hummer появится на рынке к началу 2022 года и будет продаваться под маркой GMC.

General Motors готується до масштабної рекламної кампанії своєї нової моделі – повністю електричного пікапа Hummer. За інформацією The Wall Street Journal, офіційно про перезапуск легендарного американського бренду оголосять в найближчі два-три тижні, а старт рекламної кампанії електричного Hummer буде дано 2 лютого на майданчику Hard Rock Stadium в Маямі, під час Супербоула — фінальної гри американського футболу. Її обличчям буде суперзірка NBA, легенда баскетболу Леброн Джеймс.

Читайте також:
Hummer H1 схрестили з Chevrolet Camaro (відео)

З огляду на те, що Супербоул — одна з найпопулярніших телевізійних трансляцій року в США, а гонорари Леброна Джеймса обчислюються десятками мільйонів доларів, у GM серйозні плани щодо відродженого Hummer. При цьому виділяти Hummer в окрему марку не планують, він залишиться суббрендом Hummer by GMC. За даними американських ЗМІ, таким чином GM розраховує заощадити на відновленні дилерської мережі.

Читайте також:
Гірка правда: пікап Tesla Cybertruck не зможуть продавати в Європі

Серійне виробництво електропікапа налагодять на заводі General Motors Детройті, на переоснащення якого концерн витратив близько трьох мільярдів доларів. За чутками, дебютна версія «зеленого» Hummer коштуватиме близько 90 тисяч доларів.