X

Гібридний кросовер Toyota Corolla виходить на ринок України

Компактний кросовер Toyota Corolla з гібридною силовою установкою, який представили у червні цього року, виходить на ринок України.

Як розповіли у прес-службі компанії, прийом замовлень на новинку вже відкрито. У продаж вона надійде на початку 2023 року. Corolla Cross, побудована на базі стандартної моделі, виглядає досить стримано. Вона займає нішу між Yaris Cross і RAV4, і досягає в довжину 4460 мм при колісній базі 2640 мм.

У оснащення кросовера входить 12,3-дюймова цифрова панель приладів і мультимедійна система з 10,5-дюймовим екраном. Також є адаптивний круїз-контроль, сучасна аудіосистема, фонове підсвічування, електропривод дверей багажника, вісім подушок безпеки, а також широкий перелік систем допомоги водію та асистентів безпеки.

Читайте також:
Toyota — найдорожчий автомобільний бренд за версією Brand Finance

У рух нову Toyota Corolla Cross наводить 2,0-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун, який доповнений електромотором. Сумарно вони видають 197 к.с. потужності. Розгін з місця до «сотні» у моделі займає 7,6 секунди. Витрата палива становить 6,3 літри на 100 км. Ціни на новинку оголосять ближче до старту продажу.