X

GLUSCO відроджує Карпати

Мережа автозаправних комплексів GLUSCO долучилась до благодійного проекту – «Збережи Карпати». Співробітниками GLUSCO було висаджено більше 1000 смерек у місцях масових вирубок Івано-Франківщини.

Проект «Збережи Карпати» заснований загоном швидкого реагування Товариства Червоного Хреста в Україні, в особі «Клубу позашляхових пригод. Мета проекту – допомога у відродженні Карпатських лісів, зелених легень України.

Під час чисельних експедицій у Карпати, у рамках багаторічного гуманітарного проекту X-Territory, команда клубу разом з українськими автомобільними журналістами на власні очі бачить увесь масштаб катастрофи, з вирубкою лісів у Львівській, Чернівецькій, Закарпатській та Івано-Франківській областях.

На цей раз до проекту приєдналася мережа АЗК GLUSCO – двадцять один її співробітник висадив в горах Верховинського району Івано-Франківської області понад 1000 молодих ялинок, на загальній площі близько 1 гектара. Через роки на цьому місці знову відродиться справжній карпатський ліс, який є найважливішою частиною екосистеми регіону.

«Звісно тисяча смерек для наших величезних Карпат, це лише крапля в морі, але своїм прикладом ми хочемо довести, що спільними зусиллями можливо усе. Сподіваюсь і інші українськи компанії підтримають цей проект, і в Карпатах відродиться не один, а десятки та сотні гектарів лісу» –     зазначив головний керуючий директор ТОВ «Глуско Рітейл», Віталій Вандич.

Дмитро Ковальов, голова Клубу позашляхових пригод: «Мережа АЗК GLUSCO вже не вперше підтримує нас у гуманітарних місіях, забезпечуючи автомобілі команди якісним пальним. А цього разу компанія не лише підтримала нас пальним – її співробітники були безпосередніми учасниками місії «Збережи Карпати».