X

Голосування за Автомобіль року в Україні 2020 розпочато!

Стартовало голосование за лучший автомобиль года в Украине.

29 листопада 2019 року на www.autoroku.ua стартувало голосування за кращий автомобіль року в Україні. Вже 18 років громадськість обирає кращий автомобіль року в номінаціях Легковий автомобіль та Кросовер, а також у окремих класах та спеціальних номінаціях – Малий клас, Компактний клас, Середній та бізнес клас, Електромобіль, Мінівен, Малий кросовер, Компактний кросовер, Пікап, Співвідношення ціна/якість, Дизайн.

Цього року метою акції є максимальне залучення громадян всіх регіонів України, тому процедуру голосування для громадського журі тепер спрощено – для зарахування голосу громадськість має обрати у двох номінаціях – Легковий автомобіль 2020 та Кросовер 2020. Голосування у спеціальних класах не є обов’язковим, але передбачає можливість для всіх бажаючих визначити фаворита у своєму класі.

Окрім того, сайт autoroku.ua тепер оновлено і голосування доступне як зі смартфона, так і з комп’ютера.

Заохоченням для тих, хто голосує, є щотижневий розіграш подарунків та призів, серед яких телефони, ноутбуки та інші подарунки, а також головний подарунок – розіграш подорожі за результатами голосування. А для користувачів YouTube каналу, які прокоментують всі відео автомобілів-претендентів за хештегом АвтоРоку, 15 грудня буде розіграно електросамокат Xiaomi.

Голосування триватиме до 12 січня 2019 року включно.

Отож, не зволікайте, переходьте на сайт autoroku.ua та обирайте своїх фаворитів!

Про акцію

Всеукраїнську акцію “Автомобіль року в Україні” було засновано у 2001 році виданням “Автоцентр”. Метою акції є представлення журналістам та громадськості нових моделей автомобілів, що дебютували у поточному році та обрати кращу на їх погляд.

З 2009 року переможців конкурсу визначають за підсумками голосування двох журі – журналістського і громадського. До складу першого входять члени Клубу автомобільних журналістів України. Громадське журі відповідає за другу половину голосів. Сума балів складається з огляду на кількість голосів. З роками аудиторія громадського журі невпинно зростає.

Для підтвердження прозорості та безпеки з 2017 року за процесом стежить міжнародна аудиторська компанія Baker Tilly (ТОВ “Бейкер Тіллі Україна”)

Організатор акції – ТОВ «ДІМЕДІАГРУПП», за участю ВГО «Клуб автомобільних журналістів України», за підтримки Транспортної академії України, Всеукраїнської Асоціації Автомобільних Імпортерів і Дилерів, Асоціації «Укравтопром» та Федерації роботодавців автомобільної галузі України.

Деталі на www.autoroku.ua

Facebook https://www.facebook.com/autoroku/

Instagram-аккаунт https://www.instagram.com/automobilroku

Претенденти АвтоРоку2020 на You-tube каналі Першого Автомобільного

https://www.youtube.com/playlist?list=PLmss2JFeexMLErLv1hfnHUxvUOPaiJYVW

 

Генеральний партнерСтраховий партнерФінансовий партнерЮридичний  партнерОфіційний партнер

Медіа партнеры