X

Great Wall випустить новий кросовер у ретростилі (фото)

Автомобиль выполнен в стилистике советского КИМ-10-50

Буквально через кілька днів свої двері відкриє міжнародний автосалон в Ченду (Китай). Захід обіцяє бути масштабним. На ньому представлять близько 1500 моделей від 130 світових брендів. Серед інших виробників свої новинки покаже марка WEY, яка входить до складу концерну Great Wall.

Однією з них стане компактний кросовер із ретродизайном, відомий під індексом V72. Модель стилізована під машини, які випускалися в 50-х роках минулого століття. Виробник тримає новинку в таємниці і показав на тизері тільки її передню частину. Модель отримала круглі фари, інтегровані в крила, масивну решітку радіатора, бампер із вбудованими світлодіодними протитуманками і високий капот.

Провести пряму паралель з якоюсь конкретною машиною, яка випускалася в середині минулого століття, складно. Новинка запозичила рішення у декількох моделей. Так, найбільш виразно її зовнішність перегукується з радянським КІМ-10-50 1940 року випуску і американським Pontiac Streamliner. Технічної інформації про WEY V72 немає. Інсайдери стверджують, що кросовер розділить силову установку з моделлю Mocha.

Читайте також:
Новий WEY Macchiato — стильний кросовер Great Wall

У рух WEY Mocha приводить гібридна установка на основі 2,0-літрового турбодвигуна потужністю 214 к.с., доповненого 48-вольтовим стартер-генератором. Мотор працює в парі з дев’ятиступеневим “роботом”. Більше подробиць про модель стане відомо під час її офіційної презентації, запланованої на 29 серпня.