X

Група PSA заявляє про відновлення роботи автосалонів усіх брендів: Peugeot, Citroen, Opel, DS Automobiles в Україні

Представительство Группы PSA в Украине заявляет о возобновлении работы автосалонов и дилерских центров Брендов PEUGEOT, CITROЁN, OPEL, DS Automobiles, начиная с 07 апреля 2020 года. Данное решение стало возможным благодаря постановлению Кабинета Министров Украины №255 от 2 апреля 2020 года. При этом в автосалонах и дилерских центрах в обязательном порядке проводятся все необходимые процедуры и приняты меры для обеспечения максимальной безопасности клиентов и сотрудников.

Автомобіль сьогодні – це не тільки свобода пересування, задоволення від водіння, можливість вести бізнес, а й засіб індивідуальної безпеки. Підходити до вибору нового автомобіля слід особливо ретельно, вивчивши всі переваги, комплектації та вартості обраної моделі. З усіма характеристиками автомобілів можна ознайомитися в онлайн режимі на сайті бренду, але автомобіль – доволі дорога покупка, на яку зазвичай зважуються після особистого знайомства. Тому група PSA схвалює постанови №255 Кабінету Міністрів України від 2 квітня 2020 року і заявляє про відновлення роботи автосалонів і дилерських центрів PEUGEOT, CITROЕN, OPEL, DS Automobiles.

Починаючи з 07 квітня 2020 року дилерські центри з продажу нових автомобілів знову відкриті для відвідування клієнтів. Важливо зазначити, що всі автосалони і дилерські центри вживають низки спеціалізованих заходів для досягнення максимальної безпеки клієнтів і співробітників: часте провітрювання і дезінфекція приміщень, наявність у місцях загального користування дезінфікуючих засобів і засобів особистого захисту (маски, гумові рукавички), дотримання дистанції під час консультації щодо автомобіля тощо. Отже, правил безпеки відвідування дилерських автосалонів брендів PEUGEOT, CITROЕN, OPEL, DS Automobiles дотримано. Приходьте і обирайте автомобіль: ми відкриті для Вас!

Також важливим моментом є те, що сервісні центри продовжують працювати і обслуговувати автомобілі, щоб гарантувати своєчасне проходження ТО або проведення гарантійних робіт. Економте свій час, записуйтеся онлайн на сайті Вашого дилера і відвідуйте сервіс у зручний час. Ми відкриті для Вас!