X

Вантажне таксі — особливості перевезення вантажів у 2021 році

Протяженность маршрута, вид груза, необходимость экспедирования товара, соблюдение температурного режима, порядок расчета – все нюансы влияют на цену грузоперевозок

Кожен тип доставки потребує певних умов вантажоперевезення. Облік особливостей вантажу під час його транспортування дає гарантію того, що вантажне таксі доставить замовлення цілим та неушкодженим. Протяжність маршруту, вид вантажу, необхідність експедирування товару, дотримання температурного режиму — порядок розрахунку — ці та багато інших нюансів враховують професійні вантажоперевізники під час організації різних доставок.

Перелік послуг вантажного таксі в Києві

  • Переїзди — квартирні та офісні.
  • Перевезення меблів, побутової техніки.
  • Вантажоперевезення будматериалів.
  • Пуслуги вантажників.
  • Збірні перевезення.
  • Служба доставок: продукти харчування, медикаменти, товари через Інтернет.
  • Перевезення швидкопсувних вантажів.
  • Додаткові послуги вантажного таксі: перевезення з вантажниками, пакування вантажу, навантаження/вивантаження, підйом на поверх, професійне збирання/розбирання меблів.
  • Негабаритні вантажні перевезення.

Відповідальність за вантажоперевезення

Солідні транспортні компанії, які дорожать своїм іміджем і діловою репутацією, завжди забезпечують своєчасну доставку і збереження вантажу. Відповідальність до моменту передачі вантажу покладається на вантажоперевізника, це дає клієнту додаткові гарантії відповідальності. Тому вантажне таксі в компанії «Інка-Транс» — не тільки швидкість, а й гарантія надійності.

Вантажне таксі з вантажниками

За необхідності постійних або разових вантажоперевезень із вантажниками можливі різні варіанти виконання замовлень. Клієнти можуть замовити вантажне таксі різної вантажопідйомності — від 1,5 т до 20 т, одного-двох вантажників або велику бригаду вантажників-такелажників. Ціна послуг вантажників у Києві залежить від обсягу вантажу і речей, поверховості, наявності під’їзних шляхів до офісу або складу.

Професійні вантажоперевезення

Залежно від необхідності, послуги вантажного таксі можна замовляти для виконання одиничних доставок або на постійній основі за договором. Щоб унеможливити найменші недоліки під час організації систематичних вантажоперевезень, доцільно укласти договір, що передбачає права і обов’язки як вантажовласника, так і компанії-вантажоперевізника.

Суттєвою перевагою є те, що клієнт укладає договір на якісні послуги вантажного таксі не просто з водієм, а з транспортною компанією, від імені якої виконують замовлення водії та вантажники. Більше інформації про види послуг на вантажоперевезення можна знайти на сайті транспортних компаній.