X

Хакери допоможуть власникам BMW розблокувати платні опції

BMW пропонує велику кількість додаткових опцій для своїх автомобілів, але всі вони доступні за доплату. Причому кількість опцій, які можна отримати тільки за передплатою, з кожним роком зростає. До них почали приєднуватися і ті, що раніше надавалися безкоштовно.

Наприклад, нещодавно компанія заявила, що функція підігріву сидінь в автомобілях стане платною і для власників вона обійдеться в 18 доларів на місяць. Звичайно такий крок обурив власників машин німецької марки. Вирішити питання запропонували програмісти з Bimmer Tech. Вони пообіцяли відключити докучливі повідомлення і видалити небажані програми, які і блокують доступ до опції.

Сумнівів, що у них це вийде зробити, немає. Компанія Bimmer Tech досить довго займається цією специфікою і її фахівці вже розблокували безліч опцій, які були доступні тільки за передплатою.

Читайте також:
BMW снимает с производства свой первый серийный электромобиль

“Ми завжди слухаємо наших клієнтів і знаходимо способи запропонувати функції, які вони шукають. Доки BMW дає змогу активувати підігрів сидінь тільки за доплату, ми допоможемо зробити цю опцію безкоштовною за допомогою апаратної модифікації. З нами водій завжди може отримати те, що хоче”, – заявив фахівець із контент-маркетингу в Bimmer Tech Пол Сміт.