X

HAVAL H6: претендент в акції “Автомобіль року в Україні 2022” (відео)

Новий HAVAL H6 продовжує історію успіху свого попередника, що неодноразово став чемпіоном продажу в сегменті SUV на автомобільному ринку Китаю. Модель добре відома і українським автолюбителям, оскільки вже не один рік продається на нашому ринку. Новий HAVAL H6 презентований в Україні в березні 2021 року і він еволюціонував як за дизайном, так і за технічним оснащенням.

Модель поєднує в собі унікальний код східної культури і футуристичний мінімалізм елегантного салону. Втілюючи концепцію “Східного футуризму”, тепер дизайн HAVAL H6 змінює тон агресивності на відчуття вишуканої елегантності. Відрізняють кросовер масивна ошатна решітка радіатора і суцільна світлова смужка на кормі, що з’єднує задні ліхтарі.

Побудований на новітній платформі L. E. M. O. N., що характеризується більш легкою вагою, HAVAL H6 забезпечує підвищену ефективність і оптимізоване споживання палива.

Оснащений 2.0-літровим турбованим бензиновим двигуном і 7-ступеневою трансмісією DCT (мокрого типу з подвійним зчепленням), новий НAVAL H6 генерує максимальну потужність 204 к.с. і максимальний крутильний момент 320 Нм.

Детальніше про HAVAL Н6, про його інтер’єр, технології, оснащення і комплектації дивіться в нашому відео:

Генеральний партнер
Фінансовий партнер
Страховий партнер
Шинний партнер
Паливний партнер
Ексклюзивний партнер дитячої безпеки