X

Hennessey представила останній Chevrolet Camaro Exorcist (фото)

Тираж финальной серии «истребителя демонов» ограничен 57 единицами

Відомий техаський тюнер Hennessey, який займається модифікаціями автомобілів Chevrolet, Dodge, Cadillac, Jeep, Ford, GMC та Lincoln, представив фінальну версію свого 1014-сильного Camaro Exorcist. Її випуском компанія прощається з Chevrolet Camaro шостого покоління, виробництво якого завершиться у 2024 році.

Наклад Camaro ZL1 Final Edition обмежений 57 одиницями, на честь 57-річного існування оригінальної моделі. Завершення виробництва «винищувача демонів» пов’язане з тим, що у Hennessey закінчаться нові автомобілі-донори.

Традиційно автомобілі фінальної серії укомплектують модернізованим 6,2-літровим наддувним Chevrolet LT4 V8, який видає 1014 к.с. та 1309 Нм крутного моменту. У порівнянні зі стандартним двигуном потужність збільшена на 54%, крутний момент — на 49%.

Такі значні показники досягнуті за рахунок більшого нагнітача, допрацьованої системи впуску та допоміжної паливної системи. Також двигун отримав портовані головки циліндрів, спеціальні розподільні вали HPE, модернізовані клапани, клапанні пружини, фіксатори та штовхачі.

Візуально «прощальний» Camaro Exorcist відрізняється лише графікою із зазначенням номеру автомобіля у серії в салоні. Також табличку з серійним номером Final Edition X of 57 встановлять у моторному відсіку.

Читайте також:
Hennessey представила 1817-сильний родстер за $3 мільйони

Вартість Camaro ZL1 Final Edition не озвучується.